SYROP IMBIROWY BIO 330 ml - BATOM

Symbol: 5907709957329

Syrop Imbirowy - ekologiczny najwyższej jakośći. Wyśmienity syrop imbirowy, wyprodukowany ze świeżego imbiru, wyciskanego na zimno, słodzony cukrem trzcinowym, bez dodatku wody, bez konserwantów, pasteryzowany. Może być wspaniałym dodatkiem do gorącej jesienno- zimowej herbatki. Może również stanowić bazę do rozcieńczania i stworzenia napoju imbirowego, do koktajli, drinków, sosów.

Dostępność: Duża dostępność
20.38
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier Poczta Polska 16
  • kurier DPD 17
  • Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
  • Kurier UPS 26
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
  • AMBRO EXPRESS ZAGRANICA 400
BIO syrop imbirowy słodzony cukrem trzcinowym. Doskonałej jakości ekologiczny syrop tłoczony ze ekologicznych korzeni imbiru, z dodatkiem cukru trzcinowego. 
Bez dodatku wody, bez konserwantów, pasteryzowany. 
PRODUKT WEGAŃSKI
objętość netto: 330 ml
składniki: sok z imbiru* 70%, cukier trzcinowy* 29,3%, sok z cytryn (*certyfikowany składnik ekologiczny)
     
 wartość odżywcza w 100ml: 
  • wartość energetyczna: 530kJ/125kcal
  • tłuszcz: 0,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
  • węglowodany: 31g w tym cukry: 31g
  • błonnik: 0,0g
  • białko: 0,6g 
  • sól: 0,0g 
Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu. 
Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO   → TAK
Numer certyfikatu    →   PL-EKO-03

PRODUCENT:  
Parametry:
SKŁADNIKI::
sok z imbiru* 70%, cukier trzcinowy* 29,3%, sok z cytryn
KRAJ POCHODZENIA::
CHINY
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
POJEMNOŚĆ::
Pojemność: 330ml
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość energetyczna: 530kJ/125kcal
TŁUSZCZE::
Tłuszcze: 0,00g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 31g w tym cukry 31g
BIAŁKO::
Białko: 0,6g
SÓL::
Sól: 0,0g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: