Domowy wypiek chleba

Symbol: KS_3254
Dostępność: Mało
45,99 zł
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
15,00 zł
  • Odbiór osobisty 0,00 zł
  • Paczkomaty InPost 15,00 zł
  • Kurier Poczta Polska 16,00 zł
  • Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20,00 zł
  • Kurier UPS 26,00 zł
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50,00 zł
Domowy kurs pieczenia chleba: zdrowego, wolnego od konserwantów i pysznego - od chrupiącej skórki aż do ostatniego okruszka. Pieczenie chleba w domu stało się w ostatnich latach godną pochwały modą. Jeśli i ciebie kusi wizja gorącego, pachnącego bochenka wyciąganego z własnego piekarnika, skorzystaj z rad autorki tego popularnego poradnika. Lauren Chattman proponuje przystępny kurs pieczenia chleba. Uprzedza wszelkie pytania i opowiada o klopotliwych sytuacjach, które mogą się wydarzyć podczas pieczenia chleba w domu. Dzieli się licznymi przepisami na pieczywo z mąki jasnej i z pełnego przemiału, z ziarnami, pestkami i suszonymi owocami. Zaprasza do zasmakowania w wypiekach różnych narodów: w brioszkach, chałkach, ciabattach, angielskich bułeczkach, polskim chlebie razowym, pełnoziarnistym naan. Poznaj tajniki pieczenia dobrego chleba: Kup najlepsze składniki, naucz się je właściwie przechowywać i odpowiednio się z nimi obchodzić. Dowiedz się, czym jest zakwas, jak zachowują się drożdże i jak kontrolować fermentację podczas przygotowywania różnego rodzaju pieczywa. Naucz się wyrabiać ciasto chlebowe - ręcznie lub za pomocą robota kuchennego. formowanie, wyrastanie i nacinanie. Odkryj tajemnice ciasta chlebowego: fermentację, wyrabianie, formowanie bochenka, wyrastanie i nacinanie. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: