Migdały Naturalne Całe [HURT] - 22,68kg [Cena] - SWOJSKA PIWNICZKA

The Symbol : MIGDKALHURT
The Availability Of : Średnia dostępność
990.07
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
400
  • Ambro Express (zagarnica) 400

Migdały są łatwe w przechowywaniu i są świetnym składnikiem zdrowej przekąski, zastępującej chipsy lub ciastka. Stanowią znakomite połączenie walorów smakowych i bogactwa naturalnych wartości. Doskonałe jako przekąska oraz jako dodatek do ciast.Oferowane Migdały są Pochodzenia Australijskiego z tegorocznych dostaw. Renomowanej produkcji ALMONDCO

Są dobre dla naszego serca, żył i tętnic, potrafią złagodzić stres i poprawić koncentrację, świetne dla diabetyków, doskonałe dla wegan i wegetarian. Chętnie sięgają po nie sportowcy. Wzmacniają odporność organizmu, dzięki substancjom w nich zawartym rany goją się szybciej, a włosy i paznokcie są piękne i zdrowe. Migdały powinny się znaleźć w każdej zrównoważonej, zdrowej diecie.

Migdały zamiast mleka i mąki?

Łatwa do uzyskania domowymi sposobami mąka migdałowa to pełnowartościowy zamiennik zwykłej mąki, ale znacznie zdrowszy. Podobnie jest z migdałowym mlekiem. Poza mlekiem i mąką migdały w kuchni mają niezliczoną ilość zastosowań. Sałatki, panierka, ciasta, desery a przede wszystkim zdrowa przekąska między głównymi posiłkami.

Parameters :
MASA NETTO::
Masa Netto: 22,68kg
SKŁDNIKI::
migdały naturalne
KRAJ POCHODZENIA::
Australia
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość Energetyczna: 2525 kJ / 612 kcal
TŁUSZCZE::
Tłuszcze: 52g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,74g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 20,5g w tym cukry: 4,2g
BIAŁKO::
Białko: 20g
SÓL::
Sól: 0,04g
BŁONNIK::
Błonnik: 12,9g
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM::
Najlepiej spożyć przed końcem: 07.2024
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :