Skruszacz do kiełbas 1kg

The Symbol : SKRUSZACZ
The Availability Of : Średnia dostępność
18.27
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Skruszacz to płynna substancja, która ma na celu poprawę kruchości wędlin i kiełbas. Dzięki odpowiedniemu doborowi składników pomaga w uzyskaniu pożądanej kruchości wyrobu. Możesz go używać do kiełbasy wiejskiej, swojskiej i do typowo kruchych takich jak na przykład krakowska.  Produkt świetnie sprawdzi się w wyrobie domowych wędlin ponieważ nie zawiera substancji "E". Jak używać skruszacza? DO KIEŁBAS TYPU WIEJSKA, SWOJSKA (wędzonych pieczonych i wędzonych parzonych ) dawkowanie: na 10 kg mięsa: od 70 g do 100g (im chudsze tym większe dawkowanie ) DO KIEŁBAS KRUCHYCH (najpierw kiełbasa parzona, potem wędzona) dawkowanie: na 10 kg mięsa : 100 - 120 g Sposób użycia: Skruszacz zmieszaj z wodą i w takiej postaci dodaj do farszu.  Sprawdź jak użyć skruszacza do kiełbasy:  
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :