WIÓRKI KOKOSOWE bez siarki naturalne 250g Swojska Piwniczka

The Symbol : 5902751324518
The Availability Of : Duża dostępność
7.14
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
17
  • kurier DPD 17
  • Ambro Express (zagarnica) 400

Niewiele bakalii pachnie tak wspaniale, jak wiórki kokosowe - ciasta, potrawy słone i owsianki z ich dodatkiem nie tylko pysznie smakują, ale swoim aromatem przenoszą nas w świat tropikalnych plaż. Do tego mają wiele wartości odżywczych, na przykład chroniące przed anemią żelazo, poprawiający pracę mózgu magnez czy przyspieszające metabolizm zdrowe tłuszcze. To niezwykły produkt - w jednej cenie otrzymujemy wyjątkowy aromat, pyszny smak i mnóstwo witamin!

Do jakich potraw pasują bakalie?

Cena wiórek kokosowych jest niewysoka, biorąc pod uwagę ich bogactwo minerałów oraz uniwersalność. Pasują nie tylko do ciast i deserów! Dodamy łyżkę lub dwie do zdrowej owsianki, dzięki czemu stanie się smaczniejsza i pożywniejsza. Dosypiemy także trochę do omleta z jajek i do koktajlów, pomnażając ich wartości odżywcze. Warto również spróbować czegoś nowego i wykorzystać cenne wiórki kokosowe jako panierkę do mięsa - uzyskamy dzięki temu potrawę nie tylko znacznie zdrowszą, niż przy użyciu bułki tartej, ale także nadamy jej wyjątkowego, słodkawego smaku!

Parameters :
MASA NETTO::
Masa netto: 250g
SKŁDNIKI::
wiórki kokosowe nie siarkowane
KRAJ POCHODZENIA::
INDONEZJA
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość energetyczna: 2534 kJ / 606 kcal
TŁUSZCZE::
Tłuszcz: 55,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 42g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 27g w tym cukry: 5,6g
BIAŁKO::
Białko: 6,9g
SÓL::
Sól: 0,09g
BŁONNIK::
Błonnik: 21,1g
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM::
Najlepiej spożyć przed końcem:03.2026
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :