Nadziewarka do kiełbasy 3kg pionowa BROWIN

The Symbol : NADZKIELB_311002
The Availability Of : Mało
284.04
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Nadziewarka ręczna doskonale sprawdzi się w wyrobie domowych wędlin. Doskonała do napełnienia farszem osłonek wędliniarskich takich jak jelita. W efekcie końcowym otrzymamy kiełbasy, parówki, kabanosy, salami itp. Nadziewarka jest niezwykle prosta w obsłudze, dzięki czemu świetnie sprawdzi się w praktyce dla domowego masarza, jak i w małych masarniach. Wykonana została z trwałego stopu aluminium. Układ napełniania pozwala na szybką oraz łatwą obsługę. W zestawie wraz z nadziewarką jest aż 6 plastikowych lejków w różnych rozmiarach.  Średnice lejków: 15mm 19mm 22mm Jak używać nadziewarki? Na okrągłej nakładce zamontuj lejek Nakładkę z lejkiem dokręć do aluminiowego cylindra.  Umocnij korbę na spiralnym tłoku za pomocą śrubki znajdującą się w zestawie, a następnie osłonę pierścieniową tylną przekręć do końca tłoka zakończonego dyskiem. Napełnij farszem cylinder. Urządzenie ustaw na płaskim, stabilnym podłożu np. blacie kuchennym bądź stole i przy pomocy zacisków przymocuj nadziewarkę do blatu kuchennego czy stołu. Spiralny tłok z osłoną pierścieniową tylną i z zamontowaną korbką wsuń do aluminiowego pojemnika z farszem i dobrze nakręć na pojemnik. Jeżeli nadziewarka jest napełniona i dobrze zamocowana, możesz rozpocząć prac Jak dbać o nadziewarkę? przed pierwszym użyciem umyj nadziewarkę ciepłą wodą przed użyciem rozprowadź łyżeczkę dowolnego oleju jadalnego na jej powierzchni
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :