Nattokinaza 300mg, 60kaps. INVENT FARM

The Symbol : 21INVNATTO
The Availability Of : Średnia dostępność
42.00
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of

OPIS
Suplemen diety Nattokinaza - uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstawanie enzymu- nattokinazy. Nie zawiera witaminy K.

SKŁADNIKI
Nattokinaza ekstrakt ze sfermentowanych nasion soi DER 10:1, substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu, dwutlenek krzemu, składnik otoczki kapsulki: Vcaps celuloza.

Zawartość w porcji dziennej (1 kapsułka):
Nattokinaza (ekstrakt ze sfermentowanych nasion soi) DER 10:1 - 300 mg

SPOSÓB UŻYCIA
Dorośli: Doustnie. 1 x dziennie po 1 kapsułce podczas lub po posiłku popijając dużą ilością wody.

Maksymalna porcja dzienna wynosi 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

UWAGA
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Aby zachować dobrą kondycję i zapewnić prawidłowe funkcjonowanie organizmu należy prowadzić zdrowy tryb życia oraz stosować zróżnicowaną dietę. Preparat nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących oraz dzieci i młodzieży poniżej 18 roku życia. Nie używać, jeśli zabezpieczenie pod zamknięciem jest uszkodzone lub w ogóle go nie ma. Osoby spożywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza. Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi. Produkt nie powinien być stosowany przez osoby uczulone na soię.

PRZECHOWYWANIE
Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla małych dzieci oraz chronić przed wilgocią i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :