PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba wysokobiałkowego bezglutenowa 420g

Symbol: 11SIMMIECW

Dostępność: Mało

Cena: 15.00

szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier Poczta Polska 16
  • Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
  • Kurier UPS 26
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50

Więcej o produkcie

Cechy:
bez cukru, bez glutenu

OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba wysokobiałkowego

SKŁADNIKI
Płatki owsiane bezglutenowe, białko bobu, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona chia, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1470 kJ / 351 kcal,
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 17 g
Białko: 15 g
Sól: 2 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190°C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

Parametry:
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Przepraszamy za chwilowe utrudnienia, strona w trakcie modernizacji. Do zobaczenia niebawem :)