Podpuszczka do serów 5x1g BROWIN

The Symbol : PODPUSZCZKA
The Availability Of : Średnia dostępność
9.76
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Podpuszczka jest najważniejszym składnikiem serów. Podpuszczka jest naturalny koagulantem wytwarzanym przez grzyby Rhizomucor Miehei. Podpuszczka mikrobiologiczna jest pochodzenia wyłącznie roślinnego - jest wegetariańska. Podpuszczka ta powstaje poprzez fermentację i oczyszczenie grzyba. Jak dozować podpuszczkę? 1 g podpuszczki wystarcza na 20 litrów mleka. Jak używać podpuszczki mikrobiologicznej? 1. Oblicz i odmierz dawkę podpuszczki proporcjonalną do użytej przez ciebie ilości mleka. 2. Rozpuść ją w 50 ml wody. 3. W odpowiednim momencie produkcji sera, w zależności od jego rodzaju, dodaj rozpuszczoną podpuszczkę do mleka. 4. Całość delikatnie wymieszaj i pozostaw pod przykryciem do utworzenia skrzepu.
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :