-
Kategorie
- ADAPTOGENY
- AROMATERAPIA
- BAKALIE, ORZECHY, DAKTYLE
- BEZGLUTENOWE PRODUKTY
- CHOLESTEROL
- CZEKOLADY
- DLA DZIECI
- DLA SPORTOWCÓW
- DO SSANIA, CUKIERKI
- DO WYROBU WÓDKI
- DODATKI SPOŻYWCZE
- ELEKTROLITY
- GRZYBY
- HERBATY
- KAWA, KAWA ZBOŻOWA
- KOENZYM Q10
- KOLAGEN
- KOSMETYKI
- LITERATURA
- MAKARONY
- MIODY, PRODUKTY PSZCZELE
- MÓZG
- ODPORNOŚĆ
- OLEJE
- OLEJKI
- PŁATKI, MUSLI
- PROBIOTYK, PREBIOTYK
- SOKI
- SUPLEMENTY W PŁYNIE
- SUSZONE OWOCE
- SYROPY
- UKŁADY ORGANIZMU
- WITAMINY I MINERAŁY
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- ZESTAW
- ZIOŁA
- WŁOSY, SKÓRA PAZNOKCIE
- WZROK
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



KENAY Lactobacillus reuteri 60 kaps.
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier Poczta Polska 16
- Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
- Kurier UPS 26
- Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
OPIS
Lactobacillus reuteri Pylopass® (60 kapsułek vege) -
suplement diety
Szczep Lactobacillus reuteri został wyizolowany
spośród dziesiątków tysięcy innych szczepów bakteryjnych. W tym żmudnym procesie
wyseparowany został wyjątkowy rodzaj bakterii wykazujący największe działanie
przeciw szczepowi H. pylori.
Pylopass® wytrzymuje niskie pH w żołądku
wykorzystując odpowiedni mechanizm przetrwania, któremu nie szkodzi kwas solny.
Nie wymaga kontrolowanej temperatury w transporcie i przechowywaniu.
Proces produkcyjny Pylopass®
Fermentacja mikrobialna to jedna ze
specjalności firmy Novozymes (producenta Pylopass®).
Pylopass® jest
produkowany w procesie fermentacji opatentowanego szczepu L. reuteri w
kontrolowanych warunkach w celu osiągnięcia szczytowych możliwości agregacji. Po
fermentacji komórki są zbierane, osadzone w matrycy i suszone rozpyłowo w
niskiej temperaturze.
Korzyści i cechy produktu:
- opatentowanego szczepu L. reuteri
- nie
wymaga kontrolowanej temperatury w transporcie i przechowywaniu
- ekologiczne
szklane opakowanie
- zastrzeżona marka Pylopass®
- bez GMO
- produkt
odpowiedni dla wegetarian (kapsułka Vcaps®)
SKŁADNIKI
Lactobacillus reuteri; kapsułka:
hydroksypropylometyloceluloza.
Opakowanie zawiera: 60 kapsułek
Skład w porcji dziennej (1
kapsułka):
Lactobacillus reuteri DSM 17648 /Pylopass®/ - 230
mg - 2,3 x 1010 komórek/gram
Pylopass® jest zarejestrowanym znakiem
towarowym firmy Novozymes Berlin GmbH
Vcaps® jest znakiem towarowym firmy
Lonza lub jej filii.
SPOSÓB UŻYCIA
1 kapsułka dziennie, po
śniadaniu.
Porcja dzienna: 1
kapsułka
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w zamkniętym
opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych
dzieci.
UWAGA
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia
w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik)
zróżnicowanej diety. Należy prowadzić zdrowy tryb życia i prawidłowo się
odżywiać. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik
preparatu. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz
dzieci poniżej 3 roku życia.
-
Polecane
-
Podobne produkty